Pembina Blog



 First sekali kepada yang baca ni , terima kasih sangat-sangat.. And Daya mintak maaf kadang-kadang guna aku dalam blog untuk orang yang lebih senior

Okey serba ringkas pasal aku , aku anak sulung daripada dua orang adik beradik .. Beza kami tiga tahun ..Mak aku single mother.

Umur Daya ?
 I'm 20..Wuu dah ada nombor dua dekat depan hahaha.Aku guna blog ni dari belasan kottt

Still study ke Daya ?
 Yup. Aku tengah buat Diploma Sains Komputer dekat UiTM. So far so good

Daya tinggal dekat mana ?
 Kalau kata dalam hati korang agak-agak korang meluat tak hahaha. I'm in Ampang tho. Haa sape duduk ampang jugak tu angkat lah darjatmu. Kuatkan iman mu

One important fact korang kena tau, Daya ni peminat:

 The Walking Dead (Fan dah dekat 5 tahun okay)
 Marvel (Every single hero espacially Spider-Man dan Deadpool)
Currently berjinak dengan DC

13 comments:

Qudwah an-Nuwairah said...
This comment has been removed by the author.
Daya The Sixth ! said...

Maceh good luck to you too sygs <3

Fatin Izzati said...

credit for you girl ! http://thefafaforever.blogspot.com/ :)

Daya The Sixth ! said...

Alala maceh yep ! ^^

Aleen Sepet :) said...

betul ke 15 ? tak caya lah! huu , goodluck PMR :) doakan leen jugak ye :)

Daya The Sixth ! said...

Sentiasa doakan yg terbaek untuk budak2 pmr ^^

Aleen Sepet :) said...

hee :D yeay! Dah MERDEKA dah pun kita :D

Daya The Sixth ! said...

Syokk habis kott :D

noor nabilla fattin said...

semoga dapat result best ye dik :) insyaallah

Daya The Sixth ! said...

InsyaAllah , Amin :)

RochelMayMei said...

Betul juga.Takkan tinggal di pokok pulak. BTW happy blogging and good luck 4 ur PMR ya dear . :)

Cinta Hatiku said...

Good luck PMR .. Kite pon PMR jugak . wiwiwi :') struggle ! Jyeahhh

Izzati Sarafina Hanis said...

minat walking dead juga ya akak ni! samalah!