4 March 2014

Cara Nak Download Movie Dengan Torrent

Assalamualaikum ! :)



Daya rasa Daya tak payah ajar pun takpe haha.. 90% penduduk bumi dah tau macam mana nak buat tapi Daya nak kongsi jugak sebab Daya pun baru tau.. Sadis weyy -,- So Daya rasa nak tolong laa sesiapa yang taktau tu ngeh ngeh.. *ke aku je yang taktau hmm haha!

First sekali korang mestilah download torrent dulu.. Boleh pergi >> SINI .. Pandai-pandailah install semua tu.. Lepas dah siap tekan laa RUN. Keluar laa macam dekat bawah ni..


Yang penting sekarang macam mana nak download. Nak taip apa dekat google ? Okey kalau Daya,Daya akan download movie or cerita english dekat The Pirate Bay. Kalau cerita korea Daya akan download dekat Doramax.

Contohnya korang nak download cerita Robocop. So taip laa dekat google tu Robocop the pirate bay. Akan keluar banyak list.Korang pilih laa yang mana-mana.Kalau nak lawa cari yang HD. Yang dia ada tulis CAM tu orang rakam dalam wayang.. *Dinasihatkan buta kan hati dan mata untuk iklan tak senonoh di kiri dan kanan. -,-

Lepas korang pilih list tu tu akan keluar macam ni.. Korang tekan GET THIS TORRENT


Keluar pulak natang ni.. tekan LAUNCH APPLICATION

Akhir sekali benda alah ni keluar dekat toreent korang..
Tekan laa OK dan movie korang sedia untuk di download :)

P/S :: Semua movie yang di download tak akan ada subtitles. Kalau korang nak tau macam mana, boleh tengok >> SINI

No comments: